Mijn Massages

massagestoel_artofrelaxation

Je ontvangt de massage in mijn praktijkruimte aan huis in de wijk Bockhorst in Leiden. Bij de eerste kennismaking vraag ik je naar je specifieke wensen. Bij de intake vraag ik ook naar je persoonlijke situatie en omstandigheden, zoals werk, sport en hobby's en jouw wijze van ontspanning. Met een rustige muziek op de achtergrond neem je plaats op de massagetafel of massagestoel. Bij een stoelmassage kun je je bovenkleding aanhouden. Bij een behandeling op de tafel houd je je ondergoed aan.

De basis van mijn massages is de klassieke “Zweedse”massage. Deze massage bestaat uit langzame strijkende bewegingen, gevolgd door knedingen en schuddingen. Daarbij lig je op de massagetafel, waarbij de delen die niet gemasseerd worden zijn bedekt met handdoeken. Bij deze massage pas ik in overleg variaties toe. Zo kan ik bepaalde spiergroepen intensiever behandelen of de nadruk leggen op algehele ontspanning. Deze massage duurt een uur of anderhalf uur.

In de variant gericht op algehele ontspanning is deze massage ook bijzonder geschikt voor oudere cliënten. Met extra aandacht voor passief bewegen, wrijven en drukken.

Je kunt ook kiezen voor een kortere intensieve behandeling op de massagestoel, waarbij je de kleding aanhoudt. Bij deze stoelmassage krijg je een drukpuntbehandeling op nek/schouders, rug en armen en handen . De stoelmassage duurt een half uur en is zowel ontspannend als stimulerend. Ideaal voor in de middagpauze of na het werk.

massagestoel_artofrelaxation

Ontspanningsmassage 1 uur € 35,-
Ontspanningsmassage 1 ½ uur € 50,-
Stoelmassage ½ uur € 25,-

Kortingsregeling voor regelmatige klanten: 4=5 ontvang vijf massages voor de prijs van vier.
( bij betaling vooraf en gebruik binnen een jaar ) Dus 5 ontspanningsmassages € 140,- ( in plaats van € 175,- )

Betaling: contant direct na afloop van de behandeling. Graag zoveel mogelijk gepast.